Valeriu Zgonea: Dacă nu suntem uniți, s-ar putea să pierdem alegerile. S-ar putea ca cineva din nou să bage bățul prin gard

| 02 oct, 22:16

Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Valeriu Zgonea, a declarat vineri seară, după Conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, că se simte onorat de propunerea făcută de liderul interimar al partidului, Liviu Dragnea, de a se alătura viitoarei echipe de conducere a PSD din funcția de președinte executiv.

"Președintele partidului a anunțat că va prezenta echipa după 11 octombrie. Pentru mine a fost o surpriză, în cel mai important oraș, după București, din România (Cluj-Napoca — n.r.), să facă acest anunț în cadrul partidului și pentru mine este o onoare. E mult de muncă. Gândiți-vă, totuși, că președintele partidului a fost președinte executiv de foarte mulți ani și rezultatele sunt extraordinare la nivelul administrației locale și al încrederii în partid. Deci ai în spate un target ridicat extrem de sus și asta înseamnă foarte multă muncă și determinare", a spus Zgonea.

"Împreună (cu Valeriu Zgonea — n.r.) construim noua generație de lideri ai PSD, în 2016", a spus, la rândul său, Liviu Dragnea, prezent de asemenea la Bistrița, relatează Agerpres.

Citește și:  Liviu Dragnea: Vreau să fac echipă cu Valeriu Zgonea ca președinte executiv. Cine va completa conducerea PSD

Valeriu Zgonea le-a spus celor aproximativ 540 de membri de partid prezenți la Conferința de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud că "nu este nimic ieșit din comun" ca Liviu Dragnea să devină noul lider al PSD și a făcut un apel la solidaritate.

"Nu e nimic ieșit din comun că Liviu Dragnea va fi președintele partidului. Este rău pentru dușmanii noștri politici, pentru că știu că vor pierde alegerile. Dar, dacă nu suntem solidari, dacă nu suntem uniți, s-ar putea să pierdem, s-ar putea ca cineva din nou să bage bățul prin gard", a spus Zgonea.

La conferința de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud au mai fost prezenți ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și președinții filialelor PSD din județele Suceava și Mureș.

Cu această ocazie, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a fost reales, în unanimitate, în fruntea organizației județene a PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ