CTP, despre Liviu Dragnea: Are toate datele pentru a conduce multă vreme PSD

| 02 oct, 23:34

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat candidatura lui Liviu Dragnea la președinția PSD, în condițiile în care multe voci au spus că e nedemocratic pentru imaginea PSD să existe un singur candidat la șefia partidului.

"Ne întoarcem pe vremea lui Ceaușescu. Acest lucru îl și dorește dl Dragnea. Acest lucru e în favoarea dlui Dragnea. Vă imaginați că în poporul PSD-ist, cum este numit el, și care în premieră acum își va vota președintele, există inși care să se oripileze că e vorba numai de un candidat, așa cum era Nicolae Ceaușescu? Eu cred că dimpotrivă, vor fi mulțumiți și poate chiar fericiți. În sfârșit, e ordine din nou, ce să mai vina doi, trei, acolo? Să fie unul, asta le dă un sentiment de confort, de liniște. E o dovadă de forță. Ce a facut Dragnea e o probă de forţă, faptul că va candida singur", a spus Cristian Tudor Popescu, conform Digi24.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea: Vreau să fac echipă cu Valeriu Zgonea ca președinte executiv. Cine va completa conducerea PSD


În opinia sa, „Liviu Dragnea are toate datele pentru a conduce multă vreme PSD. Are toate datele pentru a conduce acest gen de partid. Inclusiv un mod de a vorbi foarte amenințător, fără a ridica tonul”.


„Demonstrație de forță e și ultima declarație în legătură cu dl Ponta, că va lua o pauză politică după ce nu va mai fi premier. Păi deocamdată Ponta e premier, așa ceva trebuie să spună altcineva despre tine, politician la vârf? Dacă ai de gând să faci așa ceva, o spui tu. Ar fi spus dl Ponta, dacă considera că e cazul. Dar când o spune dl Dragnea, ce înseamnă asta? Dl Dragnea a comunicat aşa: Ponta e premier atâta vreme cât vreau eu. Acum vreau pentru că am un interes, când nu o să mai vreau, nu o să mai fie. Ca să fie clar cine comandă muzica aici”, a mai spus jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ