Tandemul din PSD: Liviu Dragnea vrea să facă echipă cu Zgonea în conducerea partidului

| 02 oct, 17:42

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, vineri, la Conferința județeană a PSD Cluj, că dorește să facă echipă în conducerea partidului cu Valeriu Zgonea.

"Astăzi, pe lângă alte mesaje pe care le-am transmis, am vrut să fac o solicitare publică domnului Vasile Dâncu să revină alături de partid, să fie mai activ în a sprijini partidul. Sper să accepte lucrul acesta, pentru că social-democrația are nevoie de Vasile Dâncu. De asemenea, am vrut să anunț astăzi că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea în conducerea partidului', a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

El a mai spus că are foarte multă încredere în noua echipă a PSD care va fi aleasă la congresul partidului.

'Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alți colegi pe care îi vom avea alături după alegerea în congres, o să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD, pentru noul ciclu politic care începe în 2016', a completat președintele interimar al PSD.

Citeşte şi:  TRAIAN BĂSESCU: Dragnea este un mare mincinos

Liviu Dragnea a participat, alături de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, la Conferința județeană de alegeri a PSD Cluj.

Pe surse: Zgonea va fi noul preşedinte executiv

Analistul Radu Tudor scrie pe blog că pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Dragnea il doreste pe Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

Tandemul Dragnea-Zgonea asigura ambele componente relationale necesare PSD in momentul de fata. Primul cu organizatiile judetene si liderii acestora, al doilea cu institutiile de forta – siguranta nationala si judiciara.

Tandemul Dragnea-Zgonea ar putea insemna si propulsarea actualului presedinte al Camerei Deputatilor in functia de sef suprem PSD in cazul in care procesul in care este implicat Liviu Dragnea se termina cu o decizie nefavorabila acestuia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ