Liviu Dragnea spune ce va face dacă ICCJ îi menţine condamnarea la închisoare în Dosarul Referendumul

| 02 oct, 18:13

Liviu Dragnea a fost întrebat vineri dacă va demisiona de la şefia PSD, în cazul în care Instanţa Supremă îi va menţine condamnarea la un an de închisoare cu suspendare, în Dosarul Referendumul. Răspunsul lui Dragnea a fost: "Să ajungem acolo..."

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent la Cluj Napoca, la conferința județeană a PSD, unde a primit a primit votul filialei pentru candidatura lui la funcția de președinte al partidului.

Citeşte şi:  Tandemul din PSD: Liviu Dragnea vrea să facă echipă cu Zgonea în conducerea partidului


Întrebat de EvZ ce va face în cazul în care la congresul PSD va fi ales președintele partidului, iar completul de cinci judecatori de la Înalta Curte de Casație și Justiție va păstra sentința de condamnare la un an de închisoare cu suspendare, Dragnea a răspuns că nu vrea să vorbească desprea această posibilitate.

"Să ajungem acolo și discutăm atunci. Cum spune toată lumea, nu amestecăm justiția cu politica. Nu luăm decizii politice în funcție de deciziile justiției. Doamne ferește să ajungem invers. Când o să ajungem acolo o să discutăm", a spus președintele interimar al PSD.


Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ