Liviu Dragnea se teme să nu apară cineva să-l denunțe

| 30 sep, 22:45

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că nu s-ar mira dacă ar fi depus un denunţ împotriva sa la DNA. Dragnea a făcut declaraţia după ce în presă au apărut noi informaţii privind denunţurile depuse împotriva lui Tăriceanu.

După ce Călin Popescu Tăriceanu a intrat în vizorul atacurilor DNA, Liviu Dragnea se teme şi el de un denunţ.

Dragnea,a declarat miercuri că se așteaptă ca pe numele său să apară, în perioada imediat următoare, un denunț la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Citește și:  Liviu Dragnea: Nu m-am gândit la funcția de premier

"Mare minune să nu apară vreun nebun care să îmi facă și mie un denunț. Supărarea este foarte mare după ziua de ieri, după ce moțiunea de cenzură a picat. Orice este posibil. Orice nebun poate să vină să facă un denunț pus de nu știu cine, dar procurorii vor cerceta, vor verifica", a spus Dragnea, la Antena 3.

Călin Popescu Tăriceanu este în vizorul atacurilor DNA, scriu jurnaliştii de la Lumea Justiţiei. Pe site-ul luju.ro a fost publicat un document în care unul dintre managerii unei firme implicate în scadalul Microsoft declară, "din auzite", că parte din mită era destinată lui Călin Popescu Tăriceanu, ministru la acea vreme. Preşedintele Senatului a negat cu vehemenţă aceste acuzaţii.

Gelu Vişan, cel care declara în luna august că are informaţii că DNA va cere arestarea lui Călin Popescu Tăriceanu în dosarul M, a declarat, miercuri seara, la România TV că procurorii vor cere urmărirea penală a şefului Senatului.


Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ