Secretarul general al PSD: Doar unul din cei trei candidați la șefia partidului îndeplinește condițiile din regulament

| 30 sep, 16:55

Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat miercuri că și-au depus candidatura pentru președinția partidului trei persoane, din care numai una îndeplinește condițiile prevăzute în regulament.

"S-au depus trei candidaturi, una dintre ele îndeplinește condițiile prevăzute în regulamentul de organizarea scrutinului intern, precum și prevederile din statut. Două candidaturi — nu. Comisia Electorală a făcut un proces tehnic urmând ca validarea candidatului sau candidaților pentru a fi trecuți pe buletinul de vot revine CExN", a spus Dolineaschi înainte de începerea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, citat de Agerpres.

Citește și:  Liviu Dragnea, Șerban Nicolae și Daniel Savu și-au depus candidaturile pentru șefia PSD

Până marți după-amiază și-au depus candidaturile Liviu Dragnea, Șerban Nicolae și Daniel Savu, a anunțat președintele Comisiei Electorale Centrale a partidului, Florin Iordache.

El a adăugat că nu i se pare corect să se dea derogări de la regulament pentru candidații care nu îndeplinesc condițiile.

"A fost un regulament luat de toată lumea, supus votului în CExN. Domnul Șerban Nicolae ar fi trebuit să-și facă campanie electorală în cadrul partidului, în primul rând în cadrul organizației al cărei membru este. Dacă nici măcar Mehedințiul nu l-a convins să-i dea o recomandare mi se pare strigător la cer să se vină cu o recomandare de la.. — am înțeles că nici măcar localitate nu este, este un cartier. Să ne respectăm între noi ca membri", a precizat secretarul general al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ