Ponta: Intenția PNL de a se ascunde în spatele procurorilor este profund greșită

| 29 sep, 11:43

Premierul Victor Ponta i-a acuzat marți pe liberali că se ascund în spatele procurorilor și așteaptă ca aceștia să facă opoziție în locul lor.

"Cred că intenția PNL-PDL de a se ascunde mereu în spatele procurorilor, de a aștepta ca aceștia să facă opoziție în locul lor este o intenție profund greșită, care nu are legătură cu principiile democratice.

Cred în continuare că în Parlament trebuie să se facă politică și nu justiție și în justiție trebuie să se exercite doar drepturile și libertățile fundamentale și responsabilitățile în fața judecătorilor", a spus premierul, de la tribuna Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură.

Ponta i-a acuzat pe liberali că au ca "marcă înregistrată" trădarea și că îi tratează pe liderii politici în funcție de felul în care aceștia votează moțiunea de cenzură.

"Și domnul președinte Dragnea este foarte bun dacă votează, dacă convinge PSD să dea jos Guvernul. Dacă nu, e un penal, un baron, un om condamnat pentru faptul că a organizat referendumul pe care dvs l-ați votat și pentru care dvs ați făcut campanie alături de noi. (...) Și dl Oprea e un om foarte serios dacă trădează Guvernul.

Dacă nu, e un om foarte rău, care trădează interesul național și tot așa. Ideea e simplă: trădarea și schimbarea, din păcate, sunt o marcă înregistrată pentru partidul care a candidat în 2014 ca reprezentant ALDE și luni dimineață s-a trezit la PPE", a susținut Ponta.

Tag-uri: PNL, psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ