PSD-PNL, întâlnire de TAINĂ

| 29 sep, 16:55

Patru lideri PSD si PNL au avut o intalnire de taina luni seara, inaintea votului la motiunea de cenzura. Acestia au fost vazuti la Beraria H luand masa impreuna. Liderul PMP si consilier general al Capitalei Lucian Iliescu sustine ca acestia ar fi facut un blat pentru a asigura ESECUL motiunii, potrivit unei declaratii la un post de televiziune.

"Aseara la Beraria H la 21 30 cine dezbatea aprins motiunea de cenzura? Patru lideri marcanti ai PSD si PNL - domnul Atanasiu, domnul Busoi, domnul Tudorache, presedinte PSD sector 1 si domnul Codrin Stefanescu secretar general adjunct la PSD.

Ce discutau sau ce nu discutau probabil ... nu avea nicio legatura cu ce urma sa se intample azi, nu? Nu e normal cu o seara inainte sa te vezi la un mic si o bere si a doua zi sa vi in Parlament si sa dezbati motiune de cenzura. E contra naturii politice din punctul meu de vedere. USL-ul asta functioneaza", a spus liderul PMP.

Acesta sustine ca PNL nu si-a dorit sa treaca motiunea de marti, asa cum nu si-au dorit nici primaria Capitalei. In plus el acuza ca USL exista in continuare la primariile de sector.

Citeste si: Alina Gorghiu, după eșecul PNL: Refuzăm să ne mai așezăm la aceeași masă cu liderii coaliției

"La Primaria Generala 100% a fost o colaborare. Si PSD si PNL au votat la cot primarul general interimar de la UNPR. PNL are majoritatea, putea foarte usor sa isi impuna propriul primar general interimar. Nu au vrut, au fugit de responsabilitate. La fel s-a intamplat si azi. Nu au vrut sa treaca motiunea, au vrut doar sa faca putina agitatie.

De la sectorul 6 pana la sectorul 1 ... la 6 primar e PNL, viceprimar e PSD, la sectorul 5 viceprimarul PNL acum e primar interimar, iar consiliul local este majoritar PSD. La sectorul 4 este viceprimar de la PSD cu Piedone. La sectorul 3 este o colaborare stransa intre PSD si PNL, e pe fata, toata lumea stie. La sectorul doi ati auzit de vreo campanie, de vreo opozitie? Anca Boagiu este cu Ontanu prietena de-o viata. Si-au dat si flyere in campanie. Ontanu a dat despre Boagiu ca e cel mai bun senator al sectorului 2. Si la sectorul 1 dupa Dumnezeu potopul", a cdeclarat Lucian Iliescu, pentru stiripesurse.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ