S-a mutat Crin Antonescu din România? Fostul lider PNL spune ADEVĂRUL

| 01 oct, 11:25

Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, ar fi luat o decizie majoră. Potrivit stiripesurse.ro, Crin Antonescu îşi petrece mai mult timp în Belgia decât în România, motiv pentru care unele persoane susţin că acesta a decis să emigreze.

Soţia lui Crin Antonescu, Adina Vălean, este europarlamentar, iar fiica sa este elevă la o şcoală din Bruxelles.

Contactat de stiripesurse.ro, Crin Antonescu a comentat scurt: "Nu m-am mutat în Belgia, nu îmi dau demisia de la Senat. O zi bună!"

Crin Antonescu anunţa în februarie 2015 că, la sfârşitul actualului mandat de senator, se va retrage din politică. Se pare că decizia a rămas în picioare, fostul lider PNL apărând în spaţiul public foarte rar. Surse din grupul parlamentar al PNL au declarat că Antonescuse va prezenta în Parlament doar la voturile importante.

Deşi a fost prezent la votul pe moţiunea de cenzură de marţi, Crin Antonescu a refuzat să facă orice comentariu."Se poartă stilul laconic", le-a spus el jurnaliştilor.

Citește și: CRIN ANTONESCU rupe tăcerea: Ce spune despre trecutul cu KLAUS IOHANNIS

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 21:05
sorin
De ce suntem vazuti peste tot!
De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected]
05 oct, 10:19
ciobi
pleaca loaza
datorita lui cacarau suntem cu un pres. molau care toaca toata ziua demiterea lui poanta hotu striga hotu asta a facut cacarau poate sa mearga la dracu din partea noastra hu hu
02 oct, 10:26
gheorghe
franciza alternativa
Cautăm colaboratori serioşi! Ofertă specială pentru cei care vor să facă bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipă cu experienţă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat că ai facut cea mai bună alegere! Pentru mai multe detalii, caută-mă acum la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ