Predoiu: Mitingul din Parcul Izvor îl pot califica ca unul bun, ținând cont de ploaie

| 30 sep, 14:56

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a susținut, miercuri, că mitingul liberalilor organizat în Parcul Izvor cu ocazia moțiunii de cenzură a fost unul bun, ținând cont că s-a desfășurat în condiții de ploaie.

"Un miting ținut pe o ploaie severă, timp de două ore și jumătate, la capătul căruia în piață erau încă mii de oameni, pe parcursul căruia s-a vorbit permanent, au fost permanent discursuri ale colegilor, s-a marcat ceea ce voiam să marcăm, respectiv un protest ferm al partidului față de toți susținătorii premierului Ponta. Eu îl pot califica ca un miting bun, ținând cont de condițiile în care s-a desfășurat", a afirmat Predoiu, într-o conferință de presă susținută la Parlament.

El susține că, potrivit estimărilor pe tabel de prezență, au fost prezenți 9.000 de oameni.

"Potrivit estimărilor pe tabel de prezență analizate în ședința care a urmat mitingului și moțiunii a rezultat că organizațiile au deplasat la București 9.000 de oameni. Faptul că pe parcurs datorită condițiilor meteo unii dintre ei au părăsit mitingul nu schimbă această situație. Deplasat la miting a fost un efectiv de 9.000 de oameni pe tabel de prezență, prezentat de organizații", a punctat Predoiu.

Acesta a precizat că "în ceea ce privește discuții însoțite de arătări cu degetul în partid" nu a fost martor la niciuna dintre ele.

"A fost o ședință, ieri, care a avut loc după moțiune, extrem de constructivă și substanțială. S-au discutat nu atât chestiunile de organizat, cât problemele de strategie politică, într-un mod lăudabil", a spus Predoiu.

Rugat să comenteze anumite imagini în care nu își ținea singur umbrela, Predoiu a dezmințit categoric, adăugând că "nu e nicio problemă între el și ploaie".

"Am văzut pozele. Nu e vorba că nu îmi țin singur umbrela, eu nu am avut umbrelă în piață. Am fost prezent fără umbrelă. Acolo a fost o pădure de umbrele. (...) Deci, nu mi-a ținut nimeni umbrela, pur și simplu am stat acolo fără să am o umbrelă. Faptul că ele (umbrelele — n.r.) erau unele lângă altele și mulți dintre noi erau acoperiți parțial sau total de umbrela unui coleg sau a altuia nu înseamnă că cineva mi-a ținut umbrela. Acest lucru se poate verifica urmărind imaginile pe cameră, când m-am deplasat dintr-un loc în altul, am fost la cadru la una dintre televiziuni nu a fost nimeni care să mă însoțească cu umbrela sau să mă protejeze de ploaie. Nu e nicio problemă între mine și ploaie. Să știți că am mai stat în ploaie și este un sentiment plăcut. Dezmint categoric", a declarat Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 oct, 10:27
gheorghe
franciza alternativa
Cautăm colaboratori serioşi! Ofertă specială pentru cei care vor să facă bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipă cu experienţă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat că ai facut cea mai bună alegere! Pentru mai multe detalii, caută-mă acum la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ