GORGHIU: Dacă s-ar înţelege măcar jumătate din filiale cum mă înţeleg cu Vasile Blaga, fuziunea ar fi perfectă

| 02 oct, 13:43

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Vaslui, că relaţia ei cu Vasile Blaga, celălalt copreşedinte al PNL, ar trebui să fie un exemplu pentru întregul partid.

'Dacă s-ar înţelege măcar jumătate din filiale cum mă înţeleg eu cu domnul Vasile Blaga, fuziunea ar fi perfectă şi am câştiga alegerile locale mâine. Adversarul nostru nu este în interior, ci este PSD', a afirmat Gorghiu.

La rândul lui, Vasile Blaga a subliniat că nu se mai poate vorbi despre fostul PNL şi fostul PDL şi că cine nu înţelege acest lucru nu are ce căuta în partid. 

'Nu înţeleg de ce mai discutăm de fostul PNL şi fostul PDL. Noi suntem cu toţii membrii ai PNL şi cine nu înţelege acest lucru nu are ce căuta în partid şi îşi poate căuta un alt drum în politică, ţara este mare, opţiuni sunt destule. Prin votul Consiliului Naţional, s-a stabilit cum sunt desemnaţi candidaţii. Avem nevoie de candidaţi câştigători', a declarat Basile Blaga, răspunzând unei întrebări privind existenţa unor disensiuni între liderii filialei vasluiene.

Citeste si: Blaga, despre OUG privind autorităţile publice locale: Îl face padişah pe prefect

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ