A ajuns VIRALĂ pe internet. Declaraţie HALUCINANTĂ de la vârful PNL

| 09 oct, 18:19

Andreea Paul Vass, aspirantă la un post de ministru într-un eventual guvern al PNL, a ţinut să anunţe publicul de faptul că a născut sâmbăta pentru că sîmbăta era zi nelucrătoare şi nu a dorit să piardă nicio zi de muncă.

„Numai familia mea și cu mine știm câte sacrificii am făcut pentru a mă dedica politicii, adică dumneavoastră, comunității”, a scris Andreea Paul pe Facebook.

„Pe fetița mea am născut-o sâmbătă, în weekend, ca să nu pierd nicio zi de muncă. Am ajuns unde am ajuns în politică azi datorită altor femei înaintea mea, pioniere în diferite domenii, care au luptat pentru drepturile femeilor, care au deschis noi drumuri și care au făcut posibil acest lucru. Acum am datoria, ca eu însămi, să deschid calea altor femei să facă pasul curajos în politică. Am făcut-o în Satu Mare, Sălaj și în București. Voi continua să o fac la nivel național printr-o abordare mult mai amplă, structurată, legislativă: cota minimală de gen în rândul candidaților”.

Citeşte şi: Alina Gorghiu JOACĂ bărbaţii pe degete. Cu cine s-a iubit PE ASCUNS PNL-ista

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 oct, 12:30
eusitu
Ce alte activitati a mai facut d-na in zilele de sambata,cu scopul de a putea munci mai cu spor in cursul saptamanii?De exemplu copilul nascut sambata,in ce zi a saptamanii a fost conceput?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ