Andreea Paul Vass a MINŢIT cu bună ştiinţă! Liberala NU a născut sâmbătă, ci luni

| 21 oct, 18:23

Răsturnare de situaţie în cazul deputatei PNL Andreea Paul Vass. După ce a făcut valuri pe internet cu afirmaţia că a născut sâmbătă pentru a nu pierde nicio zi de muncă, acum liberala spune că, de fapt, a adus-o pe lume pe fetiţa ei într-o zi de luni.

Andreea Paul Vass a fost ţinta ironiilor după ce a afirmat că pe fetița ei a născut-o sâmbătă, în weekend, ca să nu piardă nicio zi de muncă.

"Numai familia mea și cu mine știm câte sacrificii am făcut pentru a mă dedica politicii, adică dumneavoastră, comunității. Pe fetița mea am născut-o sâmbătă, în weekend, ca să nu pierd nicio zi de muncă", mărturisea liberala.

Acum, deputatul spune cu totul altceva.

"As vrea să clarific de la început un lucru, am născut luni, 12 iulie 2010. Cred însă că indiferent când au născut sau când nasc, dacă pot să o facă sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publică cot la cot cu bărbații și au dreptul să fie respectate la locul de muncă, mai ales că efortul lor este de zece ori mai mare decât în cazul colegilor de gen masculin", a scris, miercuri, Andreea Paul pe Facebook.

"Cea mai grea bătălie pe care, noi, femeile, o avem de dus astăzi este împotriva discriminării de gen și vă dau doar câteva exemple: · România se află la jumătatea mediei mondiale în reprezentarea femeilor în Parlament, cu cele 11% doamne parlamentar față de o medie mondială de 22%; · doar o cincime din echipele guvernamentale și prezidențiale sunt de gen feminin, deși peste 55% dintre absolventii de studii superioare în România sunt femei; · doar 26% dintre firme în România încurajează revenirea femeilor la muncă după naștere.

Diferențele de mentalitate între societățile dezvoltate, unde femeile au șanse mult mai apropiate cu cele ale bărbaților, și România maschează cam trei decenii de involuție. Imi doresc să pot spune că am încercat prin toate mijloacele să schimb lucrurile în bine și să atrag atenția că nu mai putem continua așa", a mai scris liberala, miercuri, pe Facebook.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ