Ionuţ Stroe : România nu se confruntă cu o criză a refugiaților

| 05 oct, 18:01

România nu se confruntă cu o criză a refugiaților, iar acesta este cel mai important mesaj care trebuie comunicat oamenilor, a declarat luni purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

"România nu se confruntă cu o criză a refugiaților și PNL crede că acesta este cel mai important mesaj care trebuie comunicat românilor. Orice altceva se discută, se negociază și se soluționează la nivelul UE. Problema migrației nu trebuie privită în context național, trebuie privită în context european și chiar internațional. Orice fel de abordare individualistă și naționalistă cu siguranță nu oferă soluții, iar autoizolarea propusă de foarte mulți în sens politicianist cu siguranță este cea mai nocivă atitudine", a declarat Stroe, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea pe tema migrației. 

El a susținut că ambasada României din Damasc trebuie folosită în acest context. "Ambasada României din Damasc poate fi o foarte bună interfață. Suntem una dintre puținele țări care mai are încă ambasadă în Siria și trebuie să o folosim", a punctat Stroe. 

În opinia sa, este trist ca România să fie amintită în legătură cu amplificarea traficului de persoane. "Nu trebuie să fim o țară care să contribuie la acest fenomen și trebuie să îl preîntâmpinăm", consideră Stroe.

CITEŞTE ŞI Ponta: Este rușinos că România alocă doar 3 lei pe zi pentru fiecare refugiat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ