Dragnea: Domnul Iliescu nu are prieteni atunci când e vorba de PSD

| 28 sep, 23:11

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara că Ion Iliescu nu are prieteni atunci când e vorba de PSD, făcând referire la criticile acestuia legate de modul de alegere al președintelui formațiunii politice.

'Când e vorba de partid, de PSD, să știți că domnul Iliescu nu are prieteni. Domnul Iliescu are doi prieteni: stânga românească și Partidul Social Democrat. Chiar dacă are preferințe, simpatii, totul până la soarta partidului. Nu cred că ar ieși domnul președinte Iliescu cu astfel de declarații având în intenție să ajute pe unul sau pe altul', a declarat Liviu Dragnea la TVR, întrebat dacă afirmațiile lui Ion Iliescu pot fi puse în legătură cu faptul că este apropiat de Șerban Nicolae, care s-a retras din cursa internă pentru șefia PSD, relatează Agerpres.

Citește și:  Victor Ponta: Îl votez pe Dragnea, m-a convins

În opinia lui Liviu Dragnea, președintele de onoare al PSD a criticat modul în care va fi votat viitorul președinte întrucât nu i s-a explicat că partidul are capacitatea organizatorică de a realiza această procedură în condiții bune.

'Eu cred că domnului președinte nu i s-a explicat tot sistemul de vot, că avem posibilitatea și capacitatea organizatorică de a realiza această procedură în condiții bune. Cred că a avut aceeași rezervă inițială pe care am avut-o și eu atunci când a venit Victor Ponta cu propunerea', a spus Liviu Dragnea, exprimându-și speranța că Ion Iliescu va participa la votul intern din PSD.


Dragnea a menționat că folosirea acestui sistem de vot pentru alegerea președintelui partidului este condiționată de o prevedere statutară, propusă de Victor Ponta și adoptată în 2010, și și-a exprimat speranța că peste 400 de mii de membri ai PSD vor participa la vot, întrucât are semnale că aceștia își doresc să își poată alege președintele. El a adăugat că acest sistem va ajuta PSD să știe câți membri activi de partid are, susținând că este vorba de un exercițiu de 'maximă democrație'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 sep, 23:32
Iulia
Colaborare
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail !
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 de ore.
Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ