Haşotti: Vechii pedelişti sunt în PDL exact cum foştii comunişti sunt în PSD

| 29 sep, 13:29

Senatorul liberal Puiu Haşotti a afirmat marţi, în plenul Parlamentului, că vechii pedelişti sunt în PDL tot aşa cum foştii comunişti sunt în PSD, transmite Agerpres.

"Vechii pedelişti sunt în PDL tot aşa cum foştii comunişti sunt în PSD. Eu vă spun şi de ce: pentru că domnul Ion Iliescu nu stă între Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Stă între Victor Ponta şi Liviu Dragnea. (...) Şi o spun pentru cineva care a afirmat aici totalmente gratuit că (n.r. PNL) are vreo legătură cu domnul Traian Băsescu. Domnul Traian Băsescu nu are nicio legătură cu actualul PNL, are legătură cu altceva, are legătură cu scandalul veşnic în România, are legătură cu toate diversiunile politice care se pot imagina", a declarat Haşotti, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

El a subliniat că moţiunea de cenzură este "strict politică, care îl vizează pe primul ministru". "Era o obligaţie politică pe care noi trebuia să o facem şi vreau să vă aduc aminte că în ultimii 25 de ani au fost peste 50 de moţiuni de cenzură", a adăugat senatorul. 

"Domnule prim-ministru aţi spus de nenumărate ori că PDL a făcut cu PNL o alianţă. Vorbiţi în continuare de PNL şi de PDL şi aţi spus că niciodată nu vom face alianţă cu PDL, dar în 2009 sfârşitul lui 2008 cine a făcut Guvernul cu PDL? Domnule prim-ministru aţi fost în Guvernul Boc prim-ministru? Aţi fost. Aţi fost ministru pentru relaţia cu Parlamentul. Aţi spus că Predoiu a închis spitale, dar dvs. aţi făcut vreun spital nou? Nu, nu aţi făcut niciunul nou. (...) Încetaţi să vorbiţi despre Uniunea Social Liberală", a mai afirmat Puiu Haşotti. 

În opinia sa, ameninţarea ministrului Cazanciuc la adresa lui Alina Gorghiu este "incalificabilă". 

"Vom contracara prin orice metodă gestul laş şi iresponsabil de aş lua prizonieri proprii parlamentari. Interdicţia aceasta de a vota la moţiunea de cenzură este un gest de laşitate de dispreţ faţă de oameni şi este o ticăloşie", şi-a încheiat discursul senatorul liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ