Victor Ponta, despre pensii: Dorim ca în 2016, deşi n-am mai avut inflaţie, să păstrăm creşterea din 2015

| 02 oct, 20:13

Premierul Victor Ponta a asigurat că pensiile cresc în 2016 chiar dacă nu e inflaţie.

Vreau ca atunci când îmi termin mandatul de premier să spun că nu a tăiat nimeni din ‪pensii‬, ci s-a adăugat, a subliniat vineri premierul pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta: Este prima dată când încasările la buget sunt clar excedentare față de Legea bugetului

"Legea prevede că pensiile trebuie indexate în fiecare an, ţinând cont de două lucruri: creşterea salariului mediu pe economie şi inflaţia(...). Încercăm, şi cred că aşa va fi în buget, ca în 2016, deşi n-am mai avut inflaţie, să păstrăm creşterea din 2015 în aşa fel încât atunci când îmi termin mandatul de permier să spun că nu a tăiat nimeni din pensii, ba chiar a adăugat", a declarat premierul Victor Ponta, conform Antena 3.

Victor Ponta le-a transmis joi pensionarilor, la Târgu Jiu, că nu va pleca din funcţia pe care o deţine până nu va mări pensiile şi în 2016, afirmând că guvernul a majorat pensiile în fiecare an începând cu 2013.

Tag-uri: pensii, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ