Ponta: Mașinile aflate pe stoc și care intră în ancheta internațională nu se vor mai vinde

| 01 oct, 15:19

Premierul Victor Ponta a declarat joi, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, în contextul în care Registrul Auto Român nu mai eliberează cărți de identitate pentru mașinile Volkswagen care urmau să fie vândute în România, că situația este analizată de Ministerul Transporturilor, autoturismele aflate pe stoc neputând fi vândute.

"Am vorbit cu ministrul Transporturilor un pic mai devreme, există o analiză, el va ieși și va comunica, mașinile care se află pe stoc și care intră în această anchetă realizată pe plan internațional evident că nu se vor mai vinde. E un număr de 300 de autoturisme în România care sunt pe stoc și nu pot să se vândă. În ceea ce privește cele care deja s-au vândut, toate datele pe care le strânge Ministerul Transporturilor împreună cu Ministerul Mediului vor fi puse la dispoziție și, pe măsură ce primim rezultatele din Germania, putem să acționăm. Obligația de omologare în Uniunea Europeană nu revine autorității românești, ci autorității din Germania sau Spania, dacă e vorba de mașini produse acolo, sau Cehia. Pe măsură ce avem noi date, o să luăm toate măsurile prevăzute în legislația europeană și națională", a precizat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ