CREȘTEREA pensiilor și salariilor, anunț de ULTIMĂ ORĂ

| 05 oct, 07:03

Surse guvernamentale sustin ca Victor Ponta ar urma sa mareasca salariile tuturor bugetarilor cu 25 la suta. Totul incepand cu data de 1 decembrie 2015.

Motivele pentru care Ponta vrea mărirea salariilor țin de calculul electoral. Conform legii, înainte de alegeri, salariile nu pot fi majorate cu 6 luni înainte.

Citeste si: Premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei

Cum primele alegeri sunt la vară, alegeri locale, Guvernul nu ar putea majora salariile în 2016. Singura variantă rămasă e majorarea acestora în următoarele două luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 08:01
mariana
Cautam colaboratori ! Oportunitate la indemana tuturor! Oferim tuturor celor ambitiosi o cale serioasa, relaxanta si de incredere prin care isi pot rotunji veniturile, cu o activitate simpla, in timpul liber. Rezultatele si castigurile se vor vedea imediat, chiar din prima luna. Grabiti-va si cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ