Dragnea: Buletinele de vot pentru alegerea preşedintelui PSD au fost tipărite şi trimise în judeţe

| 03 oct, 16:59

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă, la Iaşi, că au fost deja tipărite şi trimise în judeţe buletinele de vot care vor fi folosite la scrutinul din 11 octombrie pentru alegerea preşedintelui Partidului Social Democrat, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Dragnea, va fi organizată minim o secţie de vot în fiecare localitate, iar procesul de votare se va desfăşura între orele 8,00 - 20,00. 

"Buletinele de vot au fost deja tipărite şi trimise în judeţe. Este vorba de 530.840 de membri, la care se adaugă 10 la sută buletine de vot, pentru siguranţă, ca la orice alegeri. Sunt aşteptaţi să voteze toţi membrii de partid. Membrii de partid care nu sunt în localitatea lor nu pot vota decât dacă au la ei o adeverinţă eliberată de preşedintele organizaţiei judeţene din care face parte, adeverinţă care va rămâne lipită pe lista suplimentară respectivă", a precizat Liviu Dragnea. 

Pe 11 octombrie, social-democraţii urmează să îşi aleagă preşedintele. 

În cursa pentru şefia formaţiunii a rămas doar Liviu Dragnea, după ce candidaturile lui Daniel Savu şi Şerban Nicolae au fost respinse de Comitetul Executiv Naţional al PSD. 

Pe 18 octombrie va fi aleasă echipa de conducere a PSD, în cadrul unui Congres extraordinar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ