LIVIU DRAGNEA, despre acuzaţiile privind finanţarea campaniei lui Băsescu: O minciună

| 03 oct, 16:25

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Iaşi, că sunt minciuni afirmaţiile conform cărora, în campania electorală, l-ar fi sponsorizat pe Traian Băsescu, transmite Agerpres.

"Este o minciună. Orice om cu scaun la cap din România, care ştie relaţiile mele cu domnul Traian Băsescu şi care bănuiesc că ştie că am condus campania pentru referendum împotriva lui Traian Băsescu, înţelege că asta e o minciună sfruntată. Dacă miercuri a fost la televizor un om din Alexandria cu grave probleme de sănătate, în schimb joi seara am văzut la televizor un infractor care încă circulă liber. Cei care sunt din Teleorman îl ştiu şi îşi pun de foarte multe ori întrebarea de ce acesta mai circulă liber. Despre campania domnului Traian Băsescu, cei care verifică finanţările de campanie trebuie să spună cine l-a finanţat. Eu sub nicio formă", a declarat Liviu Dragnea, la Iaşi, în replică la afirmaţiile făcute, zilele trecute, într-o emisiune la Realitatea tv, de fostul preşedinte al Organizaţiei PSD Teleorman, Teodor Niţulescu.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participă sâmbătă, la Iaşi, la şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean PSD, la care sunt prezenţi peste 500 de membri ai filialei. Aceştia îşi vor alege viitoarea conducere.

La funcţia de preşedinte al PSD Iaşi şi-au depus candidatura preşedintele interimar Victorel Lupu, preşedintele Organizaţiei Municipale Iaşi, primarul interimar Mihai Chirica, şi primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache.

Citeste si: VICTOR PONTA: Mă ocup în continuare de relațiile cu Bruxelles și ‎Europa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ