MARIAN VANGHELIE dă cărțile pe față! DE CE a fost OANA MIZIL la TRAIAN BĂSESCU

| 07 oct, 11:54

Oana Niculescu Mizil, iubita primarului suspendat Marian Vanghelie, a avut o intalnire cu fostul presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din Mihaileanu.

Intalnirea susprinsa de paparazzi Antena 3 a starnit multe speculatii, dar a fost confirmata atat de Traian Basescu, cat si de Marian Vanghelie. Insa motivul intalnirii nu a fost lamurit cu adevarat, iar primarul suspendat al sectorului 5 anunta ca dezvaluirea va fi o surpriza.

"Pentru a nu mai da nastere la alte speculatii si scenarii, fac scurte PRECIZARI PENTRU PRESA referitoare la vizita pe care Oana Niculescu-Mizil, sotia mea si mama fiicei mele Maria, i-a facut-o domnului presedinte Traian Basescu. Specific faptul ca a fost o vizita particulara, amicala, in care nu au fost referiri la vremelnicele mele probleme juridice si nici la schimburi sau cumparari de locuinta, sau alte afaceri imobiliare, asa cum s-a speculat in presa. La momentul oportun, voi dezvalui adevaratul motiv pentru care a avut loc aceasta intalnire. Va fi o surpriza!", a scris Vanghelie pe Facebook.

Citeste si: EXCLUSIV Prima reacţie a lui Traian Băsescu după vizita secretă a Oanei Mizil (AUDIO)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 20:02
RELU
vizita la base ...basecului ii plac incurcaturile cu "brunetele " (chiar daca sunt tiganci imputite )si brunetii, are antecedente

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ