EXCLUSIV Prima reacţie a lui Traian Băsescu după vizita secretă a Oanei Mizil (AUDIO)

| 06 oct, 12:57

Traian Băsescu a recunoscut, exclusiv pentru Obiectiv.info, că Oana Mizil l-a vizitat la vila din strada Mihăileanu. Vizita partenerei lui Marian Vanghelie este cu atât mai surprinzătoare, cu cât relaţia ei cu fostul preşedinte nu este una dintre cele mai calde, dacă ne amintim numai protestul Oanei Mizil în zeghe.

Traian Băsescu nu a negat evidenţa vizitei pe care Oana Mizil i-a făcut-o la vila din Mihăileanu. Întrebat de Obiectiv.info despre scopul întrevederii, fostul preşedinte a eschivat însă un răspuns direct.

Ascultă AICI INTEGRAL dialogul lui Traian Băsescu cu reporterul Obiectiv.info

Reporter: Doamna Oana Mizil a fost văzută că a intrat la dumneavoastră, la vila din Mihăileanu. Este adevărat, v-aţi văzut cu ea?

Traian Băsescu: Da, doamnă, de bună seamă. Unde e problema?

Reporter: Ar dori să vă cumpere casa?

Traian Băsescu: Cum să-mi cumpere casa? Ei au fost evacuaţi şi sunt necăjiţi acum, ce-i drept, dar nu pentru asta a venit.

Reporter: Dar în ce scop a venit la dumneavoastră?

Traian Băsescu: Ei, doamnă, asta vă frământă?

Citeşte şi: Soţia lui Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, acasă la TRAIAN BĂSESCU

Vizita Oanei Mizil poate părea surprinzătoare, având în vederea istoria ei nu Traian Băsescu. În 2010, deputatul Oana Mizil l-a aşteptat îmbrăcată în zeghe pe preşedintele Traian Băsescu, venit să ţină un discurs în Parlament. Oana Mizil şi-a motivat atunci gestul ca un protest faţă de legea pensiilor.

Preşedintele nu a gustat gestul deputatei şi i-a adresat o replică acidă:

"Chiar credeţi că era nevoie de acest circ, doamnă?".

Oana Mizil a mers după Traian Băsescu în sala de plen, replicându-i: "Vreau doar să fiţi un bun român, domnule preşedinte".

Cât despre relaţia lui Marian Vanghelie cu Traian Băsescu, sunt de notorietate scandalurile dintre cei doi, adesea într-un limbaj suburban, încă de pe vremea când Băsescu era primar general, iar Vanghelie primar de sector. Cu toate acestea, nu au lipsit nici vocile care să afirme că, în ciuda relaţiei conflictuale pe care o afişau cei doi, în realitate ei se înţelegeau şi de multe ori urmăreau scopuri comune.

Citeşte şi: Marian Vanghelie e tată de fată. PRIMELE FOTOGRAFII cu micuţa Maria

Marian Vanghelie, partenerul Oanei Mizil, a fost arestat în luna martie de procurorii DNA, acuzat de fapte de corupţie care au generat un prejudiciu de peste 30 de milioane de euro. El a petrecut câteva luni în arest, până în iulie, când instanţa a acceptat trecerea lui în arest la domiciliu. Recent, Vanghelie a primit permisiunea de a părăsi domiciliul, pentru a asista la naşterea fiicei sale, la începutul lui septembrie.

Oana Mizil, care a fost acuzată şi ea de procurorii DNA de fapte incompatibile cu funcţia, şi-a depus demisia din parlament în luna martie, la câteva zile după ce au început audierile DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

29 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 oct, 11:42
elena
-,Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
07 oct, 17:31
Toni
Un sistem verificat pentru a castiga bani!
Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email:[email protected]
07 oct, 09:06
Tavi
Munca la domiciliu
Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga bani, din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Se asigura training GRATUIT sub forma unor lectii pe email si contract legal . Cand doriti mai multe informatii, oferta valabila mereu contactatine la adresa de email: [email protected]
07 oct, 14:46
Andreea Mihai
intre ce ore?
06 oct, 23:39
Viorel
Cautam colaboratori in cel mai cautat program!
Oportunitate extra lucru la domiciliu! sellectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
06 oct, 23:38
Viorel
Cautam colaboratori in cel mai cautat program!
Oportunitate extra lucru la domiciliu! sellectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ