Marian Vanghelie se AUTODENUNŢĂ: "Veneam acasă cu câte doi saci de bani pe zi"

| 27 aug, 11:17

Primarul suspendat Marian Vanghelie se autodenunta chiar din arestul la domiciliu. Acesta povesteste intr-un interviu cum si-a facut averea la negru, pe vremea cand nu exista Garda Financiara si venea acasa cu 'doi saci de bani in fiecare zi'.

"Pai, la noi, in Romania, suna ciudat sa spui dom’ne, am inceput cu un chiosc ... N-am inceput cu un chiosc, am inceput cu mai multe chioscuri si cu magazine, dar am facut bani in paralel si din putina productie pentru ca lucrasem in cooperatie, am facut bani si din actul comercial pentru ca nu exista Garda Financiara, nu exista nimic, totul era la negru, trebuie sa spunem lucrurile exact asa cum au fost, Si se vindea, veneam acasa cu cate doi saci de bani pe zi de la toate magazinele, luam masini din targ de la Ghencea si le vindeam, nici macar factura nu apucai sa faci, faceai chitanta de mana, tu vindeai saptamana viitoare la altul, intelegeti, il puneai sa faca actele direct cu proprietarul si faceai o chitanta de mana", a declarat Vanghelie pentru EVZ.

Citeste si: Marian Vanghelie NU va asista la naşterea copilului său. Judecătorii au decis să rămână în arest la domiciliu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 13:48
Palada Economicosu
foarte interesant..
sunt curios ...de unde facea rost zilnic de 2 saci?
erau de plastic sau de iuta?
ca banii,inteleg ca se gaseau

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ