Marian Vanghelie NU va asista la naşterea copilului său. Judecătorii au decis să rămână în arest la domiciliu

| 13 aug, 13:40

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis să menţină măsura arestului la domiciliu în cazul edilului suspendat al sectorul 5, Marian Vanghelie. Astfel, acesta nu va putea asista la naşterea copilului său.

Curtea de Apel București a judecat joi contestația lui Marian Vanghelie la decizia Tribunalului București de a-i menține arestul la domiciliu, în dosarul în care acesta a fost trimis în judecată de DNA pentru corupție. În acest sens, magistraţii de la CAB au decis ca primarul suspendat al sectorului 5 să rămână în arest la domiciliu şi astfel, acesta nu va putea asista la naşterea iubitei sale, Oana Mizil.

Joi, înainte de intrarea în sala de judecată, Marian Vanghelie a declarat că vrea să aibă grijă de soţia sa, Oana Mizil, care urmează să nască.

"Aştept un eveniment în viaţa mea, naşterea copilului, am depus şi documentele medicale, Oana fiind în a 36-a săptămână. Există posibilitatea de naştere prematură şi nu are cine să aibă grijă de acest lucru", a precizat primarul suspendat al Sectorului 5.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, declaraţii ULUITOARE la Curtea de Apel

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ