Oana Mizil, despre reținerea lui Sorin Oprescu: Să fie judecat, dar fără acest arest preventiv

| 06 sep, 17:25

Proaspăt ieşită din spital şi cu un iubit în arest la domiciliu, Oana Mizil a comentat situaţia lui Oprescu. Ea spune că edilul ar fi trebuit cercetat fără a sta după gratii.

Asupra lui Marian Vanghelie au planat aceleaşi acuzaţii, de zeciuială la contracte, lucru ce a făcut ca magistraţii să îl ţină după gratii luni bune.

”Îl cunosc foarte bine, ne este prieten de familie. Dânsul mă cunoaște pe mine de când m-am născut. Îmi pare enorm de rău de ce s-a întâmplat. Dacă este adevărat, este și mai grav. Eu plec pe premisa și pe ideea mea: domne, dacă este vinovat, ia-l, judecă-l, un an, doi, trei, cât durează o judecată corectă și dreaptă, fără să se intervină în justiție, pe anumite cazuri de politiceni și nu numai, sau oameni de afaceri. Ia-l, judecă-l, dacă e vinovat, condamnă-l la câți ani merită, dar fără acest arest preventiv”, a declarat Oana Mizil.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ