Planul DIABOLIC al lui Marian Vanghelie: Cum vrea să se RĂZBUNE pe fostul partid

| 27 aug, 18:44

Exclus de aproape un an din PSD, Marian Vanghelie sustine ca in sufletul lui tot social-democrat a ramas.

Ca sa demonstreze ca tot timpul s-a gandit la binele partidului, primarul suspendat al sectorului 5 ii sfatuieste pe fostii lui colegi sa-l lase din brate pe Victor Ponta si sa plece de la guvernare.

“Daca doreste sa ia potul cel mare la viitoarele alegeri locale si parlamentare, PSD-ul ar trebui sa treaca in opozitie”, a declarat Vanghelie, intr-un interviu acordat unui cotidian central.

„Este cea mai mare greseala pentru PSD ramanerea la guvernare! Dar asta se intampla pentru ca Victor Ponta n-a gandit ca un membru PSD si ca presedinte al partidului, el a gandit ca… Victor Ponta, adica <>.  Daca era inteligent trebuia sa dea puterea a doua zi dupa ce a pierdut alegerile si se intarea, se organiza partidul si se pregatea de alegerile din 2016 numai ca, din pacate, el a gandit cum e mai bine pentru el. Daca mai sta la guvern Ponta, mai ales acum ca nu mai este presedinte, partidul are toate sansele sa piarda zdruncinator in alegeri”, a afirmat primarul suspendat al sectorului 5.

Constient de faptul ca nu mai are sanse sa se intoarca in PSD, Marian Vanghelie recunoaste ca se gandeste sa-si faca un alt partid.

„Ca om politic iau in calcul orice tip de formula. Eu cred ca trebuie sa renasca stanga, o stanga adevarata, formata din lideri, incepand de la tineri pregatiti pana la oameni de varsta a doua si de varsta treia, ca nu trebuie eliminati, cum a crezut Victor Ponta ca cei de varsta a doua si a treia trebuie eliminati!”, a conchis Vanghelie.

Tag-uri: Marian Vanghelie, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 22:35
Ana
Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ