Cătălin Ivan îi răspunde lui Dragnea: Accept orice discuție care să lămurească situația mea în PSD

| 04 oct, 17:40

Europarlamentarul Cătălin Ivan îi răspunde lui Liviu Dragnea, spunând că nu a plecat niciodată din Partidul Social Democrat, indiferent de ofertele pe care le-a primit până acum. Ivan crede cu tărie că locul lui este în PSD, potrivit postării sale de pe facebook.

”Acceput bucuros orice discuție care să lămurească situația mea în partid. Nu funcțiile mă interesează, dovadă fiind faptul că am renunțat singur la multe funcții importante în ultimul an, ci statututul de membru de partid pe care cred că mi l-am câștigat cu prisosință în anii aceștia de luptă cu regimul lui Traian Băsescu și pe care aș fi putut să mi-l pierd doar printr-o încălcare a statutului acestui partid, ceea ce nu s-a întâmplat. Sunt lucruri pe care le vom lămuri, mai mult ca sigur”, declară Ivan.

Cătălin Ivan consideră că nici înțelepciunea și nici răbdarea nu sunt atuurile tinereții. ”Nu înțelepciunea m-a făcut să iau atitudine atât de tranșant împotriva lui Viviane Reding atunci când voturile a milioane de români au fost ignorate. (...) Înțelept ar fi fost să fiu mult mai rezervat și mai calculat”, completează acesta.

Ivan crede că anul 2016 este ”mult prea aproape” și este important ca PSD-ul să-și unească forțele pentru a câștiga alegerile locale și parlamentare. 

El se arată deschis oricărei discuții care înseamnă un efort comun în această direcție. ”Apoi, sigur, vom avea timp sa discutam si toate celelalte lucruri spuse sau inca nespuse”, continuă europarlamentarul. 

Cătălin Ivan speră că el și cu Dragnea vor putea să aibă aceste discuții în partid, și nu în spațiul public. 

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că europarlamentarul PSD Cătălin Ivan este "un tânăr care trebuie recuperat pentru partid".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ