Liviu Dragnea: Nu cred că Titus Corlățean a greșit cu ceva atunci când a fost ministru

| 05 oct, 16:41

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu crede că Titus Corlățean a greșit cu ceva atunci când a fost ministru de Externe și că speră să nu fie nicio problemă legată de citarea acestuia la DNA în dosarul ''Diaspora''.

"Acum aflu (n.r. — despre faptul că Titus Corlățean a fost chemat la DNA). Sper să nu fie nicio problemă, nu cred că Titus Corlățean a greșit cu ceva atunci când a fost ministru", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Liviu Dragnea a arătat că nu se așteaptă să fie și el chemat în acest dosar pentru că nu există motive.

"Nu mă aștept să fiu chemat eu, nu aș avea de ce. Sunt chemat pentru referendum, asta am înțeles, dar pentru asta nu cred", a menționat Dragnea.

Senatorul Titus Corlăţean s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţionala Anticorupţie, fiind citat de procurori pentru a fi audiat într-un dosar privind suspiciuni de corupție. El a susținut că este citat în calitate de martor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ