Dragnea: Posibilele alianţe electorale pe care le vom face vor fi stabilite până pe 1 decembrie

| 04 oct, 16:31

Politica privind posibile alianţe pe care PSD le poate face trebuie finalizată până pe 1 decembrie, a declarat duminică preşedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, transmite Agerpres.

"Politica de alianţe sau posibile alianţe pe care le putem face trebuie finalizată până pe 1 decembrie. Nu putem depăşi 1 decembrie, pentru că trebuie să ne stabilim candidaţii pentru fiecare localitate. Cred că avem suficient timp, o lună, o lună şi jumătate este suficient timp", a spus Dragnea, cu prilejul Conferinţei extraordinare a Organizaţiei Femeilor Social Democrate.

El a precizat că tot mai mulţi social-democraţi din teritoriu susţin o alianţă cu UNPR, fiind apreciată poziţia acestui partid la moţiunea de cenzură. 

"Faptul că UNPR a stat lângă noi chiar rezistând la toate aceste presiuni şi promisiuni a contat foarte mult şi din ce în ce mai mulţi colegi în teritoriu şi membri spun că este bine să facem o alianţă cu UNPR, adică o alianţă de centru-stânga să fie repusă pe tapet, să redevină funcţională", a afirmat liderul interimar al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ