Andrei Dolineaschi: 530.000 de membri PSD sunt aşteptaţi duminică la scrutinul intern

Aproximativ 530.000 de membri ai Partidului Social Democrat (PSD) sunt aşteptaţi, duminică, la urne, pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la candidatura lui Liviu Dragnea la funcţia de preşedinte al partidului, în cadrul unui scrutin intern, a declarat, marţi, secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, secţiile de votare, care vor fi amenajate în sediile PSD, în birourile parlamentare sau în spaţii închiriate, vor fi deschise la ora 8.00 şi se vor închide la ora 20.00.

'Fiecare membru de partid are drept de vot. El figurează în baza de date a organizaţiei respective. Votul va fi exprimat în baza actului de identitate, alegătorul urmând să semneze pe borderou în dreptul numelui. Pe buletinul de vot va fi doar o singură întrebare, legată de susţinerea pentru candidatul Liviu Dragnea, la care se răspunde cu da sau nu, prin bifarea cu pixul în dreptul opţiunii', a afirmat Dolineaschi. 

El susţine că participarea la vot nu este condiţionată de plata cotizaţiei către partid. 

Rezultatul scrutinului, care va fi cunoscut cel mai probabil pe 12 octombrie, va fi validat la Congresul Naţional al PSD din 18 octombrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ