Chevrolet lansează miercuri în România noul model Trax

| 10 iul, 2013

Chevrolet lansează miercuri în România noul automobil Trax, din clasa SUV (sport utility vehicle), care a fost prezentat în premieră mondială pe 27 septembrie 2012, la Salonul Auto de la Paris.

Alături de modelul Captiva, Trax întregeşte oferta de SUV-uri a Chevrolet, care a inventat cu peste 75 de ani în urmă această clasă de automobile, odată cu lansarea modelului Suburban Carryall, în 1935.

'Marca Chevrolet este recunoscută de multe decenii pentru SUV-urile sale abile şi fiabile. Modelul Trax va asigura toate avantajele tradiţionale ale mărcii Chevrolet şi multe altele. Acesta este un SUV de dimensiuni mici modern, extrem de versatil şi în acelaşi timp eficient din punct de vedere al consumului de carburant', a declarat Susan Docherty, preşedinte şi director general al Chevrolet Europe.

Cu o lungime de 4,248 m, lăţime de 1,776 m şi un ampatament de 2,555 m, noul SUV de dimensiuni mici de la Chevrolet are o caroserie cu linii puternice care denotă agilitate şi mobilitate. Modelul Trax oferă spaţiu suficient pentru cinci persoane.

Gama de motoare include o unitate pe benzină cu supraalimentare de 1,4 litri, un motor pe benzină de 1,6 litri, precum şi un motor turbo-diesel de 1,7 litri. Motorul turbo pe benzină de 1,4 litri este combinat cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză, dezvoltă o putere de 140 cp (103 kW) şi generează un cuplu maxim de 200 Nm. Sistemul de tracţiune integrală este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzină de 1,4 litri sau diesel de 1,7 litri.

Motorul diesel de 1,7 litri dezvoltă o putere de 130 cp (96 kW) şi un cuplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuală sunt echipate cu sistem Start/Stop. Atât motorul diesel de 1,7 l, cât şi cel turbo pe benzină de 1,4 l vor fi disponibile şi cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză.

Noul Trax oferă posibilităţi multiple de depozitare. Pe lângă portbagaj, care are un volum de 358 litri, acestea includ diverse compartimente, deasupra şi pe ambele laturi ale consolei centrale, precum şi o cuvă disponibilă sub scaunul pasagerului. Sub podeaua portbagajului este disponibil un spaţiu suplimentar pentru depozitare.

Nivelurile de echipare superioare sunt dotate standard cu sistemul Chevrolet MyLink, un sistem infotainment care afişează conţinutul smartphone-ului pe un ecran tactil color, cu rezoluţie înaltă şi o diagonală de şapte inci.

Chevrolet este cea mai mare marcă internaţională a companiei General Motors, cu vânzări anuale de peste patru milioane de autovehicule în peste 140 de ţări, fiind a patra marcă auto internaţională în materie de vânzări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ