"CiocoPapa": Papa Francisc a primit o statuie de ciocolată

| 07 feb, 2014

Tinand cont de apropierea Postului, ciocolata nu reprezinta una din deliciile acceptate de Papa Francisc. Ar putea insa sa o deguste sub forma propriei statui in marime naturala, fabricata din 1,5 tone de cacao din Atitlan, Guatemala (America Centrala).

Studentii unui curs al Accademia of Maestri Cioccolatieri, de langa Venetia, Italia, au muncit patru saptamani pentru a realiza statuia din ciocolata a Papei Francisc, scrie The Independent.

Papa Francisc este cu adevarat un "dulce" si studentii l-au ales datorita popularitatii sale.

Statuia va fi vanduta, ca si fosta motocicleta Harley Davidson a Papei Francisc, care a adunat 200.000 lire sterline in cadrul unei licitatii desfasurate miercuri.

Conducatorul Bisericii Catolice a decis sa renunte la motocicleta Dyna Super Glide pentru a strange bani pentru oropsitii lumii.

Aceasta motocicleta cu motor de 1.585cc a fost adjudecata pentru 200.976 lire sterline, in conditiile in care pretul estimativ de pornire se situa la doar 10.000 lire sterline!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ