CNA se interesează de meciurile de la Euro 2016

| 02 apr, 23:23

CNA vrea să ceară explicații TVR și Dolce Sport în legătură cu drepturile de difuzare ale meciurilor de la Euro 2016.

În acest moment, disputa este neclară faţă de modul în care TVR va putea sau poate nu va putea să difuzeze acest eveniment considerat de importanţă majoră. În acelaşi timp, Dolce Sport a transmis, printr-un comunicat public, că dânşii au obţinut exclusivitatea pentru difuzarea acestor meciuri. Există o categorie de meciuri – free to air -, aşa cum e stabilită de Comisia Europeană. În acest moment lucrurile sunt neclare”, a spus Valentin Jucan, citat de Paginademedia.

„Pe noi ne interesează ca anul viitor să nu mai ajungem în situaţia în care românii nu pot să urmărească liber, fără abonamente, fără alte chichiţe, aceste meciuri. Solicitarea mea este să cerem un punct de vedere, o informare, urmând ca după aceea să vedem dacă ne putem pronunţa sau dacă putem face sugestii”, a mai spus Jucan.

Citeşte şi: Reacția unui membru CNA după ce TVR a pierdut meciurile de la EURO 2016

În fapt, postul de televiziune Dolce Sport, prin rețeaua Telekom, nu poate asigura difuzarea campionatului către minim 70% din populația recenzată a României, conform Hotărârii Guvernului României numărul 47 din 2003.

Citeşte şi: Un sindicat din TVR cere Guvernului să mărească taxa TV pentru a putea transmite Euro 2016

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ