Daniel Constantin: Nu vreau să cred că schimbarea orei este pentru ca Antonescu să ajungă la timp la întâlniri

| 10 mai, 2014

Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că singurul proiect făcut de PNL a fost acela de a schimba ora şi le-a transmis liberalilor că 'indiferent de oră' este momentul să revină în USL.

"Am văzut zilele trecute singurul proiect făcut de colegii liberali, acela de a schimba ora. Nu vreau să cred că acest proiect a fost făcut pentru ca domnul Crin Antonescu să ajungă la timp la întâlniri. Nu vreau să cred acest lucru, dar eu vreau să le transmit colegilor liberali din toată ţara: stimaţi colegi liberali, indiferent de oră, acum este momentul să vă treziţi şi să reveniţi în USL, nu aşa cum spune domnul Antonescu în genunchi, ci ca parteneri egali cu noi în cadrul USL, pentru că USL trăieşte, spiritul USL va merge până la capăt', a spus Constantin, citat de Agerpres.

Liderul PC şi-a cerut scuze celor peste 1.000 de conservatori prezenţi în sală, pentru faptul că în urmă cu doi ani l-a prezentat în faţa lor pe Crin Antonescu.


'Vreau să vă cer scuze că în 2012 l-am adus în faţa dumneavoastră pe domnul Crin Antonescu. Am o amărăciune în suflet, aceea că deşi a fost susţinut de dumneavoastră, domnul Antonescu făcea zilele trecute o afirmaţie cum că Partidul Conservator este o fantomă, dar astăzi i-aţi transmis un mesaj foarte clar că PC există, că domnul Crin Antonescu este o fantomă', a afirmat Constantin.

Daniel Constantin a participat, sâmbătă, alături de preşedintele PSD Victor Ponta, coordonatorul campaniei electorale a Alianţei PSD- UNPR- PC, Liviu Dragnea, miniştrii Rovana Plumb, Eugen Teodorovici, Nicolae Bănicioiu şi Răzvan Cotovelea, la lansarea candidaţilor pentru europarlamentare, care a avut loc la Sala Sporturilor din Galaţi, în prezenţa a aproximativ 3.000 de membri şi simpatizanţi ai Alianţei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ