DE NECREZUT! Sărutul ar putea fi INTERZIS în spaţiile publice

| 21 mai, 19:30

Pe masa parlamentarilor s-ar afla un proiect de lege care urmăreşte interzicerea sărutului în spaţiile publice, invocandu-se motive ca pudoarea şi religia. Reacţia vedetelor la această propunere legislativă nu a întârziat să apară.

Actriţa Adela Popescu este indigata de propunerea legislativa care ar urmari interzicerea sarutului in locuri publice. Ea a lansat chiar si o petitie online pentru "sustinerea sarutului", iar cateva sute de internauti au semnat-o deja.

"Chiar zilele trecute am auzit cum ca ar exista o propunere de interzicere a sarutul in spatiul public. Adica practic oriunde, mai putin la tine acasa! Si va intreb eu asa pe voi, cam cum o sa mai existe primul sarut daca… o sa fie interzis? Vreau sa stiu si eu cum doi adolescenti de 15 ani merg acasa la unul dintre ei ca sa se sarute prima oara. Nu e asta putin deplasat? Si trecand peste partea asta, care aduce dupa sine multe alte subiecte tabu, cum o sa mai vorbim noi de acum incolo despre primul sarut, cand acesta va fi cu programare? Cum ar fi fost sa ii spun eu lui Radu, femeie in toata firea: „Draga Radu, imi cam place de tine, n-ai vrea sa vii pana la mine acasa sa ne sarutam?” Cam ce credeti ca s-ar fi inteles? Cam pe unde ne-am fi situat si cam cat de romantic mai era totul?" a scris actrita pe blogul ei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ