Dr. Radu Zamfir, despre accidentul din Apuseni: E posibil să le fi dat ora, nu coordonatele

| 07 feb, 2014

Doctorul Radu Zamfir, unul dintre cei cinci supraviețuitori ai accidentului aviatic din Apuseni, nu exclude ca, în condițiile traumatismului pe care l-a suferit, să le fi dat celor de la dispeceratul 112 ora de pe telefon, nu coordonatele.

"Eu sunt un utilizator mediu de electronice. În condiţiile date, repet, ale traumatismului, ale traumei efective, în condiţiile acelea eu cred că am făcut tot ceea ce am putut să fac. Este posibil să le fi dat ora, este posibil. Ceea ce pot să vă spun este că am stabilit o legătură, am transmis ce am transmis şi apoi i-am ajutat pe cei din jurul meu. Eu am avut un traumatism cranian cu pierderi de cunoștinţă, o contuzie pulmonară, o impotenţă temporară a mâinii stângi", a declarat Zamfir, joi, la Adevărul Live.

Bărbatul a povestit că a văzut moartea de două ori: o dată când prăbușirea avionului era iminentă și a doua oară când a văzut că din aripa avionului țâșnește combustibil.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ