Elena Udrea dezvăluie numele unor jurnalişti şi politicieni care i-ar fi cerut bani

| 04 feb, 18:47

Deputatul Elena Udrea a făcut publice, într-o declaraţie pentru postul B1 TV, numele unor politicieni şi oameni de presă despre care spune că i-au cerut acesteia bani. Numele anunţate de fostul liber PMP sunt Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea (PSD) şi Oreste Teodorescu.

Elena Udrea anunţase pe Facebook, marţi seară, că va face un serial cu persoanele care de-a lungul timpului au venit la ea cu diverse solicitări sau care s-au finanţat din banii unor persoane acuzate de încălcarea legii.

"Mă uit la tv şi mă minunez! Oameni din politică sau presă, care de-a lungul timpului au venit la mine cu diverse solicitări sau care s-au finanţat din banii celor acuzaţi de încălcarea legii, expun teorii despre justiţie, stat de drept, corectitudinea politicienilor etc. De mâine, vă promit serial cu fiecare dintre ei", a scris Elena Udrea pe Facebook.

ELENA UDREA, tot mai aproape de închisoare. DNA solicită arestarea sa şi în dosarul MICROSOFT

Întrebată la emisiunea Evenimentul zilei TV, de la B1 TV, fostul lider PMP a enunţat patru nume, afirmând că mai sunt şi altele. Cele patru persoane menţionate de Elena Udrea sunt Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea şi Oreste Teodorescu.

"Voi spune tot ce stiu despre acesti oameni care mi-au cerut bani", a promis Elena Udrea.

Sorin Roşca Stănescu: Elena Udrea se va RĂZBUNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 14:55
Dorus Neculai
coruptia din ROMANIA
Elena Udrea SPUNE ADEVARUL, ASTA NU INSEAMNA CA NU-I VINOVATA. De ce cred ca spune ADEVARUL? pentru ca vede ca EA ESTE ACUZATA de cei care pana mai ieri faceau jocurile de culise impreuna cu EA( ce dosar sa mearga in fata judecatorilor si ce nu.) si LOR NU LI SE INTAMPLA NIMIC. Acuzatia impotriva lui COLDEA nu vine numai de la Elena Udrea ci si de la BICA. Pentru ce SRI SE BAGA IN TREBURILE JUSTITIEI?. Pentru ce s-au amanat atat de mult aceste dosare?. De ce se asteapta sa se faca evaziuni si furturi de zeci si sute de milioane de euro? si nu se actioneaza la prima suta de mii de euro?.Parerea mea este ca sunt mana in mana si daca nu primesc partea da drumul la dosar. Asta inseamna TAINUIRE SI FAVORIZAREA INFRACTORULUI SI COMPLICITATE SI TREBUIESC JUDECATI TOTI DE CATRE POPOR. CUM? S SE DEA O ORDONANTA PREZIDENTIALA SA SE CONSTITUIE IN DECURS DE O LUNA DE ZILE COMISII DE JURATI DIN CEI MAI CINSTITI SI CORECTI ROMANI DACA NU JUDECATORI STREINI SI SA-I JUDECE PE TOTI. In 25 de ani nu sunt mai mult de 1000 de persoane care s-au perindat la putere , tinand cont ca unii au fost de mai multe ori in un an de zile rezolva tot. CARE ESTE GASIT VINOVAT CONFISCAREA AVERII PANA LA AL 4 -LEA NEAM SI PUSI SA MUNCEASCA IN FOLOSUL COMUNITATII PE CHELTUIALA LOR.
04 feb, 19:59
Adrian Pitu
Afirmatia lui Madalin Voicu
Ce sa mai zici, ca tiganii , daca intra la belele, trec la strigaturi de genul : si tie ti-am dat, si tie, am cumparat politia, politicieni, etc.....
06 apr, 10:26
elaine
VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI


Salutare tuturor, numele meu Elaine Owen sunt atât de copleșită de bucurie, datorită Dr.saguru, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am greșit niciodată, am rămas cu cei doi copii ai mei și un job care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.saguru despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Soțul meu s-a întors de 6 luni și nu am avut niciodată probleme, mă bucur că nu m-am îndoit de dr. saguru acum sunt sigur că poate rezolva orice probleme cu o ușurare rapidă, îl puteți contacta și pentru ajutor acum. WhatsApp +1(209) 837 3537
E-mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ