ALINA GORGHIU, afirmații HALUCINANTE despre Elena Udrea

| 04 feb, 12:28

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, referindu-se la afirmațiile făcute în ultima perioadă de către deputatul Elena Udrea, că este nevoie de atenție cu privire la demersuri care ar putea afecta instituțiile statului, Gorghiu concluzionând că subiectul trebuie tratat 'cu înțelepciune și echilibru'.

'Din punctul meu de vedere, indiferent despre ce instituție publică sau autoritate vorbim în România, că vorbim de ANI, că vorbim de DNA, că vorbim de CCR, cred că trebuie să fim foarte atenți când anumite demersuri afectează credibilitatea acestor instituții, pentru că neîncrederea publică poate fi foarte ușor crescută în urma unor demersuri sau a altora. Mi-aș dori să cred că în acest context regional, politic și social din România aceste instituții sunt ferite sau protejate de valul neîncrederii publice', a afirmat Gorghiu într-un interviu la DC News.

Ea a punctat că nu cere 'o tăcere' a mediului politic, ci doar echilibru și înțelepciune în tratarea acestui subiect.

'Nu spun că e nevoie de o tăcere a politicului în acest moment sau în această criză, ci cred că trebuie tratat cu echilibru și cu înțelepciune subiectul', a adăugat Alina Gorghiu.

Citeşte şi: SURPRIZĂ! Udrea şi Bica, din prietene au ajuns RIVALE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 17:53
Costy
Caut colaboratori pentru extindere afacere.
Dacă vrei să produci schimbări importante în viața ta, acționează cu încredere!
Urmeaza la domiciliu un curs gratuit absolut nou, in urma caruia sa lucrezi in baza unui contract legal.
Alte detalii le poti afla trimitand textul “INFO” la adresa de email: [email protected]
23 feb, 01:51
tyrex
Bai putoarea si hoasca drakului vezi ca in curind iti vine si tie randul sa dai cu mopul pe la Jilava. Mai dispari drakului data ca esti mai urata ca moartea si mai proasta ca noaptea. Numai un tampit ca tine te putea numi presedinta de partid. Sefa peste o adunatura de hoti, kriminali, tradatori si mafioti nenorociti. Uite cine da lectii de morala si vrea sa fie la putere , sefa viermilor de latrina care merita striviti cu piciorul. Mars la Jilava parasuta drakului.
10 feb, 01:39
rodica
alina gorghiu
poate se viseaza si ea o urmasa a Elenei Udrea daca se tot duce pe la Cotroceni cine stie ce surprize ne rezerva viitorul ??????
07 feb, 19:19
elena
CUCOANA PUNE MANA SI VORBESTE ROMANESTI DACA A_I CEVA DE SPUS CA DE CAND TE INVARTI IN JURUL COZII NOI NU AM INTELES NIMIC.
05 feb, 09:06
ion
Leni,Lenute si mai nou Alinute,toate mai mult sau mai putin focoase si atotstiutoare,mai nou Alinuta este si adepta "lucrului bine facut"?la ce se refera nu prea am inteles dar in mod cert pe unde au fost femei fara cap(nu spun cu alt organ) se vad rezultatele si acest lucru nu suporta comentarii,asta vrem asta avem.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ