Sorin Roşca Stănescu: Elena Udrea se va RĂZBUNA

| 04 feb, 17:48

Fostul senator al PNL Sorin Roșca Stănescu susține, într-un editorial postat pe blogul personal, că Elenei Udrea i se pot imputa multe, dar nu și lipsa de curaj și de inteligență.

"Doamnei Elena Udrea i-ar putea fi imputate multe lucruri. Dar nu si lipsa de curaj. Un curaj care, asa cum s-a vazut in trecut, poate merge pana la inconstienta. Si, de asemenea, nu poate fi acuzata de lipsa de memorie. Si nici de lipsa de inteligenta. Daca Traian Basescu o abandoneaza cu adevarat, ea se va simti lovita in tot ce are mai scump. Si, la randul ei, se va razbuna amarnic.

Este cu neputinta ca experimentatul om politic, mai marele smecherilor din ultimii douazeci si cinci de ani, Traian Basescu, sa nu stie si el ceea ce stie si poate intelege o tara intreaga. O femeie ca Elena Udrea, care si-a daruit tot ce are mai frumos si mai bun, punandu-se in slujba omului Traian Basescu, dar si a animalului politic Traian Basescu, fiindu-i pana la capat fidela, fara niciun fel de exceptie, nu va ierta niciodata vreo o tradare a acestuia", scrie Sorin Roşca Stănescu.

Citeşte şi:  ELENA UDREA, prima reacţie după ce DNA a cerut arestarea sa

Dar tocmai fiindca acesta este un fals secret, ceea ce afirm eu stie si Traian Basescu. Daca cineva se pune in locul lui, pana una-alta, va reactiona la fel. Ma refer la reactia publica. Va spune ca se ocupa de familie. Ca se afla, dupa zece ani de mandate prezidentiale istovitoare, in vacanta. Bucurandu-se de nepoti. Si chiar de sotie, la care se intoarce, din nou, dupa o cursa lunga. Dar tot punandu-ma in locul lui Traian Basescu, cred ca prudenta, instinctul de conservare, m-ar obliga sa fac, in realitate, cu totul si cu totul altceva decat ceea ce afirm in spatiul public.

Mare lucru daca nu Traian Basescu, care de regula una spune si alta face, nu isi ocupa, de fapt, timpul apasand pe butoane. Ce butoane? Cele pe care le are, in mod real, la dispozitie. Si cum Traian Basescu nu s-a tinut de cuvant in viata lui si cum el a trait din tradare, e greu de presupus ca atunci cand si-a plasat oamenii in functii cheie s-a asteptat la altceva decat la o viitoare tradare. Cu alte cuvinte, cred ca si-a luat o serie intreaga de mijloace de precautie. Astfel incat, daca ii este atins teritoriul, sa poata riposta atat de napraznic, incat toti cei santajati sau santajabili sa incerce sa mentina o zona de protectie in jurul lui.

Problema este daca Elena Udrea face sau nu parte din aceasta zona de protectie. Daca da, Basescu, in aceste zile, tace si face. Daca nu, distinsa doamna se va razbuna. Eu stiu din literatura – este adevarat, in viata nu mi s-a intamplat asa ceva – ca o femeia, care ti-a fost pana la capat fidela, te va pedepsi cumplit daca o tradezi. Asa ca, abandonarea „pisicutei” mi se pare fie imposibila, fie un gest de sinucidere programata din partea lui Traian Basescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 feb, 19:27
Leonardo
Jos Coldea@Kovesi !!!
Ceva logica ai ma, SRS-ule, securist ordinar ce esti...Eu te pot completa in privinta Elenei Udrea...ea este nu numai frumoasa, ci are si o inteligenta sclipitoare, ca sa nu mai amintesc despre puterea ei interioara si darzenia...sper sa reuseasca in cele ce intreprinde si sa ne multumeasca asteptarile...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ