Cel mai bine păzit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a ieşit la iveală

| 04 feb, 15:15

ELENA UDREA e fiica unui rrom din Pleşcoi, şofer de autobuz, care era angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7, decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de Udrea. Şoferul se numea Dumitru Udrea (NeaMitică), originar din Pietrosu.

Într-o zi, acesta a plecat într-o cursa lungă, până în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întâlnit-o pe Maria Veliceasa femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil, care avea să primească două nume: Elena,Gabriela.

Citeşte şi: Din prietene au ajuns RIVALE. Bica o ÎNFUNDĂ DEFINITIV pe Udrea!

Faptul că este de etnie rromă a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la un moment dat într-o că: "Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc "pedigree-ul" tuturor. Sunt sigur de ce spun", a declarat artistul si omul politic de origine rromă.

Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un beţiv, care avea ca avere două bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucată când rămânea fară bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a ţinut in bătătură (Ioniţă, Paraschiva, Garoafa şi Gheorghe), iar pe ceilalţi 4 i-a dat la caminul pentru copii fără posibilităţi (Costică, Pavel,Viorica şi Maria,viitoare mamă a Elenei Udrea).

Citeşte şi: ȘOC! S-a aflat CINE a turnat-o pe ELENA UDREA la DNA

Familia Udrea a locuit în Pleşcoi, apoi in gazdă la Buzău începand cu 1979 când Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabilă la ADAS. Soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz. Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău .

În ultimele clase de liceu, fata a început să-şi "alerge caii", devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea "presta" la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară , dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .

"Tanti" Petruţa îi făcea lipeala şi cu clienţi din Bucureşti, unde, eleva Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii.

Citeşte şi: INCENDIAR! Elena Udrea, îndrăgostită de un fost MINISTRU

La şcoală, Udrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe CĂTĂLIN PREDOIU, care, şi el venea, în timpul verii, la bunici, în acelaşi sat. Mai mare cu aproape 6 ani decît ea, CĂTĂLIN PREDOIU i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică, ulterior, prietenia dintre cei doi stând la baza ascensiunii politice a lui Predoiu.

Prietenia din copilărie şi adolescenţă dintre ELENA UDREA şi CĂTĂLIN PREDOIU este necunoscută publicului larg, care nu a priceput, nici pînă astăzi, cum acest Neica-Nimeni a câştigat încrederea lui Traian Băsescu şi a rămas ministru în mai multe variante de guvern, cu sau fără partid la spate. Predoiu a introdus-o în cercurile bune ale tinerilor din Buzău şi a sfătuit-o să dea admitere la liceul pe care îl absolvise el.

Citeşte şi: BOMBĂ! Cu cine s-a cuplat ELENA UDREA după divorţ

Unul dintre prietenii lui CĂTĂLIN PREDOIU, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe Gabriela, aşa cum o ştiau colegii de clasă şi anturajul pe ELENA UDREA, celebrei matroane locale "Tanti Petruţa".

"Tanti Petruţa" a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii "peşti" ai Capitalei anilor '90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru'. Prietena şi partenera Nimfei din Pleşcoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, şi ea, foarte bine pe Răget.

În paralel, ELENA UDREA şi prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau "la produs " şi în zona căminelor studenţeşti de la Grozăveşti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde se culcau, pe bani, mai ales cu studenţi medicinişti (tot arabi).

Generalul Cornel Baltă ştie totul despre ELENA UDREA. Prinţişoru' a fost cel care i-a făcut ELENEI UDREA cunoştinţă cu tiganul DORIN COCOŞ, un obscur bişniţar, care aducea marfă din Turcia şi o vindea în bazar.

Citeşte şi: ALINA GORGHIU, afirmații HALUCINANTE despre ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

56 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 15:09
NICU
oferta
Oferta nou-nouta! In premiera absoluta: cel mai nou program super-eficient prin care va puteti rotunji rapid veniturile lunare! Nu trebuie sa aveti niciun fel de experienta, veti invata totul cu noi, pas cu pas si metodic! Trebuie doar sa va hotarati acum! Cereti urgent mai multe detalii la adresa noastra de email: : [email protected]
28 feb, 15:07
NICU
oferta
Oferta nou-nouta! In premiera absoluta: cel mai nou program super-eficient prin care va puteti rotunji rapid veniturile lunare! Nu trebuie sa aveti niciun fel de experienta, veti invata totul cu noi, pas cu pas si metodic! Trebuie doar sa va hotarati acum! Cereti urgent mai multe detalii la adresa noastra de email: : [email protected]
30 mar, 02:55
Aurel Texanu
http://afrimescu.blogspot.com/2012/03/elena-udrea-din-plescoi-goala-de.html
30 mar, 02:53
Aurel Texanu
Domnilor atit dumneavoastra cit si Codidianu, prezentati un material al acestui ziarist, care a disparut ,omorit de oamenii lui Udrea, intrati pe pagina lui de FB si veti vedea ultimile mesaje inainte sa dispara, nimeni din presa nu a facut o investigare asupra acestui caz, in ce imprejurari a murit acest ziarist coleg cu dumneavoastra de breazla.........http://afrimescu.blogspot.com/2012/03/elena-udrea-din-plescoi-goala-de.html
13 mar, 20:40
Ana
Autorul articolului este mult sub ceea ce vrea sa ne convinga ca a fost Udrea,un nemernic,un jeg.Ce conteaza ca tata a fost sofer si mama taxatoare,nu toti ne nastem ministri sau asa zisi jurnalisti.In ce priveste prostitutia trebuie sa o si dovedesti nu sa ascti ce-ti povestesc slutele orasului.Ca este de origine rroma?Unde este rusinea aici mai rasistule.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ