BOMBĂ! Cine este personajul pe care ELENA UDREA l-ar putea TURNA la DNA

| 04 feb, 10:26

Fosta presedinta PMP ar putea scapa de probleme daca va incepe sa ii toarne pe altii si sa negocieze cu procurorii, este de parere avocatul Pavel Abraham.

"Elena Udrea are puţine şanse să scape, dar poate face denunţuri care o vor ajuta substanţial, denunţuri cu probe, şi cred că are aşa ceva, că nu-i femeie proastă. Dacă există infracţiunea, în cazul în care face un denunţ, se reduc limitele pedepsei la jumătate din ceea ce este prevăzut de lege. Oricum noi suntem ţara delaţiunii generalizate. Dacă torni pe cineva, îţi negociezi libertatea. Sunt cazuri în care o toarnă pe maică-sa, îl toarnă pe taică-su, am ajuns rău, morala e la pământ. La nevoie, Udrea o să-l toarne şi pe Băsescu, aţi văzut că a zis că bărbaţii ăia de stat care se dădeau rotunzi sunt acum pe sub masă. Dacă Udrea ar începe să vorbească, s-ar întâmpla mari nenorociri pentru mulţi, inclusiv pentru cei care ocupă funcţii de autoritate. A început puţin, dar ea poate da detalii multe de tot, pentru că a fost părtaşă la toate discuţiile cu 'licuriciul' nostru şi ştie cum s-a negociat: pune-l pe ăla, dacă te pun, trebuie să faci aia şi au şi făcut unii. Dacă vrea ca eu să-i fiu avocat, primul sfat pe care i l-aş da ar fi să facă denunţuri, dar foarte bine gândite, cu probe serioase, şi are probe, să invoce persoane, documente, locuri, să poată face dovada lor, să se facă o anchetă în care să se stabilească nişte certitudini. Aşa are şanse să scape mai uşor", a declarat generalul Pavel Abraham.

Citeşte si: VIDEO: KOVESI, dedicaţie pentru deputatul ELENA UDREA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 15:10
NICU
oferta
Oferta nou-nouta! In premiera absoluta: cel mai nou program super-eficient prin care va puteti rotunji rapid veniturile lunare! Nu trebuie sa aveti niciun fel de experienta, veti invata totul cu noi, pas cu pas si metodic! Trebuie doar sa va hotarati acum! Cereti urgent mai multe detalii la adresa noastra de email: : [email protected]
09 feb, 12:49
dorinteodor
sa fim realisti.....
la citi sint bagati mie imi este clar ca se va realiza un tirg si se va face un spectacol de ochii lumii. nu vad cum tara asta sa se insanatoseasca moral in viitorul previzibil...
04 feb, 18:52
Gogaie
Avocatul militian
Cine vorbeste! Abraham care n-a fost in stare, in ciuda urii sale impotriva lui Basescu, sa faca ceva pentru marele Mondial caruia ii toaca banii.
E foarte posibil ca, la sfarsitul procesului, Abraham sa se aleaga cu un nou prieten (sau mai multi) din clanul Bercea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ