UPDATE: ELENA UDREA, aviz pozitiv pentru urmărirea penală

| 04 feb, 10:42

UPDATE: Elena Udrea a primit aviz pozitiv de la Comisia Juridică pentru urmărirea penala cu 20 de voturi pentru, 1 împotrivă, 1 abţinere şi un vot anulat. Astfel Comisia Juridică trimite plenului Camerei Deputaţilor un raport favorabil pentru încuviinţarea urmăririi penale a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute. Decizia finală o vor lua însă deputaţii prin vot secret.

Elena Udrea este la un pas de urmărire penală în Dosarul Galei Bute, după ce Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a dat avuz pozitiv cererii DNA dar plenul Camerei Deputaţilor are ultimul cuvânt în acest caz.

Elena Udrea a arătat o uşoră schimbare de atitudine la ieşirea de la audierea din Comisia Juridică. Aceasta a declarat că a solicitat colegilor deputaţi să dea avuz favorabil cererii, după care a adăugat că nu va ataca niciodată justiţia. Declaraţia vine în contradicţie cu afirmaţiile din ultimele zile, când Udrea susţinea că acuzaţiile procurorilor sunt parte dintr-o campanie de denigrare pusă la cale de SRI.

"Am solicitat colegilor să voteze favorabil cererea DNA. Nu voi ataca niciodată justiţia. Am văzut tactica celor care încearcă să mă decredibilizeze spunând că Udrea atacă SRI, Justiţia. Am atacat un om, nu instituţii. Nu doresc să mai implic justiţia în războiul dintre mine şi generalul Coldea de la SRI", a declarat Elena Udrea.

"Nu voi intra pe fondul cauzei si stiu ca adversarii abia asteapta sa fac o greseala. Am spus de la inceput ca da, initial in Guvern s-a dorit organizarea acestei Gale. Sigur preseidntele Traian Basescu nu a fost la discutii legate de Gala Bute".

"Pentru un om politic se intampla si astfel de evenimente - lucruri bune si lucruri mai putin bune", a spus Elena Udrea.

Citeşte şi: BOMBĂ! Cine este personajul pe care ELENA UDREA l-ar putea TURNA la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ