Decizia luată de Pavel Abraham care îl DĂRÂMĂ pe Bercea Mondial

| 23 mar, 11:27

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, cere strămutarea dosarului în care este acuzat de mituirea unui gardian de la Penitenciarul Colibaşi. Bercea a venit însoţit de un alt avocat, după ce Pavel Abraham l-a părăsit pentru că nu-i fusese plătit onorariul.

Bercea Mondial a fost adus luni la Curtea de Apel Piteşti unde se judecă cererea de strămutare a procesului în care e acuzat de dare de mită.

Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a renunţat la serviciile avocatului Pavel Abraham după ce a primit o condamnare de 2 ani şi opt luni de închisoare cu executare în dosarul privind dare de mită către un gardian de la penitenciarul Colibaşi, scrie RomâniaTV.net.

În acelaşi dosar a fost condamnată şi fiica interlopului Bercea Mondial. Izaura Anghel a primit o pedeapsă de un an şi 4 luni cu suspendare, urmând să fie sub supraveghere pe durata a doi ani, timp în care va trebui să se prezinte la Serviciul de probaţiune Olt, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă şi să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 12:51
dan slugarescu
l-a pacalit Abraham si pe asta..
cat a mai avut bani Bercea,Abraham i-a obtinut in prima instanta 2 ani cu executare,mare succes.....
daca Bercea lua un avocat mai putin scump si nu unul facut la apelul bocancilor,lua sigur cu suspendare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ