KNOCK-OUT pentru BERCEA MONDIAL în procesul contra lui MIRCEA BĂSESCU: LOVITURA care nu mai poate fi parată

| 05 mar, 15:35

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins, joi, cererea membrilor familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, de strămutare de la Tribunalul Constanţa a procesului în care aceştia sunt judecaţi în dosarul privind şantajarea lui Mircea Băsescu, solicitarea fiind considerată neîntemeiată de către judecători, transmite Agerpres.

 

Decizia instanţei este definitivă. La termenul din 17 februarie al procesului, avocatul Pavel Abraham a declarat că, la solicitarea clienţilor săi, a cerut strămutarea cauzei pentru că există "o suspiciune rezonabilă de imparţialitate" din partea magistraţilor constănţeni.

"Am solicitat asta dat fiind faptul că domnul Mircea Băsescu are o influenţă deosebită şi ne-am convins, de fapt, dat fiind faptul că domnul Mircea Băsescu cât şi domnul Traian Băsescu sunt originari din judeţul Constanţa, au relaţii multiple, dat fiind că din probele pe care le-am prezentat şi pe care le voi dezvolta în instanţă rezultă atitudinea unor anumite persoane care administrează legea la acest nivel, deci avem această suspiciune rezonabilă", a spus Pavel Abraham.

Pe 23 iunie 2014, procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată a cinci inculpaţi în dosarul ce-l vizează pe Mircea Băsescu. Aceştia sunt ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, aflat în stare de arest preventiv pentru şantaj cu circumstanţe agravante în stare de recidivă, fiica lui Bercea, Izaura Anghel, precum şi minorul de 17 ani, Grinică Anghel - pentru şantaj cu circumstanţe agravante, cei doi aflându-se sub control judiciar. În acelaşi dosar penal au mai fost trimişi în judecată pentru şantaj fiul lui Bercea, Florin Anghel, care este în penitenciar pentru executarea pedepsei într-o altă cauză, şi mama acestuia şi a Izaurei, Fănica Anghel.

Mircea Băsescu, o nouă LOVITURĂ. Ce se întâmplă cu fratele lui TRAIAN BĂSESCU

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână - persoana care ar fi avut rol de intermediar, iniţial arestaţi preventiv într-un dosar de trafic de influenţă instrumentat de DNA Bucureşti cu privire la familia Bercea, sunt în prezent judecaţi în stare de arest la domiciliu.

Potrivit DNA, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, Mircea Băsescu a primit suma de 250.000 de euro de la un denunţător (Florin Anghel), prin intermediul inculpatului Marian Căpăţână, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă magistraţii învestiţi cu soluţionarea cauzei referitoare la infracţiunea săvârşită de tatăl acestuia (Sandu Anghel), precum şi a altor cereri incidente în respectiva cauză, în scopul de a obţine o hotărâre favorabilă, fie condamnarea la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 19:23
yehudy
cine se baga in tarate il mananca porcii.
acum, nu este clar cine s-a bagat in tarate: mircea sau bercea?
05 mar, 16:31
ILIE
TIGANIADA
DACA TOT L-A PUPAT PESTE TOT AS-I TREBUIE!!
05 mar, 16:19
BERCEA
PARDON!
RUSIIIIIIIINE!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ