PAVEL ABRAHAM, reacţie după ce DNA i-a interzis să-l reprezinte pe PINALTI

| 26 feb, 19:29

Avocatul Pavel Abraham a reacționat după ce DNA l-ar fi acuzat de conflict de interese, pe motiv că îi reprezintă atât pe Gheorghe Ștefan, cât și pe Luminița Mazilu, o avocată care l-ar fi denunțat pe „Pinalti”.

 

„Informația privind incompatibilitatea este, după părerea mea, eronată. Există un conflict între mine, în calitate de apărător, și DNA, dar nu pe problema relatată. Nu există forma de incompatibilitate, eventual conflict de interese. Dar nu există niciun conflict de interese în cazul meu.

Nu am primit nicio hârtie, dar eu am așteptat, de alaltăieri, când a fost o discuție, cu ocazia mai multor activități desfășurate la DNA, unde eu am prezentat câteva probleme”, a reacționat Pavel Abraham, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fostul șef al Poliției Române a mai anunțat că va solicita „recuzarea celor care fac ancheta”: „Probabil, într-o perspectivă foarte apropiată, o să solicit recuzarea celor care fac ancheta, din motive absolut legale, deoarece s-a încercat ca eu, fiind după părerea domniilor lor, așa cum am constatat, un avocat incomod, să fiu scos din cauză. Probabil le sunt necesari numai avocați ai casei, care nu au o reacție și se adaptează rapid și flexibil la problemele domniilor lor”.

Pavel Abraham a recunoscut că a sprijinit-o, potrivit legii, pe Luminița Mazilu să redacteze un denunț, dar împotriva altei persoane, care nu are nicio calitate în niciun dosar, nu împotriva lui Gheorghe Ștefan.

Citeşte şi: Bombă pentru PINALTI: Avocatul Pavel Abraham este incompatibil la DNA

„Dna Luminița Mazilu are calitatea de martor. Or, conflictul de interese există între părți și între subiecți activi principali, pentru cei care stăpânesc mai bine problemele de drept. Deci nu ne găsim în această situație, departe de ea. Dar este o încercare de a crea o atmosferă intimidantă și arogantă în administrarea legii, așa cum s-a mai întâmplat.

După părerea mea, procurorii DNA n-au procedat conform legii, iar eu îmi dau seama despre ce este vorba și o să exploatez în detalii, cu argumente juridice, așa cum spune legea, în interior.

Presiunile nu au fost doar asupra mea, au fost și asupra altor persoane care au încercat să-l apere pe dl Gheorghe Ștefan”, a mai spus avocatul.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 20:24
giga
Se incearca sa se puna batista pe tambal de frica sa nu se ajunga la cei ce au tinut dosarele la dospit nu au cercetat si nu au prevenit organizarea statului mafiot portocaliu,din care ,sa dovedit ,au facut oparte aproape toate institutiile basiste

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ