ELENA UDREA, prima reacţie după ce DNA a cerut arestarea sa

| 04 feb, 17:31

Elena Udrea este la un pas de închisoare, după ce DNA a cerut arestarea sa. Protejata regimului Băsescu a declarat, pentru România TV, că decizia este una excesivă.

"Este o decizie excesivă, în condiţiile în care acest dosar există de patru ani şi nu am fost chemată niciodată să dau o declaraţie", a declarat Elena Udrea, pentru România TV.

Referitor la acuzaţia de luare de mită, Elena Udrea a declarat: „Este exclus! Luarea de mită în acest dosar nu se referă la faptul că cineva, eu sau cineva din minister a luat bani. Luarea de mită se referă la faptul că o companie privată a sponsorizat o altă companie privată care a organizat gala Bute”.

Totodată, Elena Udrea a ameninţat cu noi dezvăluiri despre persoanele care i-au cerut bani. Potrivit B1, printre numele vehiculate se numără Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea şi Oreste Teodorescu.

„Voi spune tot ce știu despre acești oameni care mi-au cerut bani”, a declarat Udrea, la B1 Tv.

Citeşte şi: DNA cere arestarea Elenei Udrea pentru luare de mită

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ