Elena Udrea şi-a ANTICIPAT soarta: "Vor să mă ÎNGROAPE în dosare"

| 04 feb, 19:27

Elena Udrea a prezis în urmă cu două zile pe pagina sa de Facebook ce i se va întâmpla în următoarea perioadă, iar la nici 48 de ore a apărut un nou dosar şi o nouă cerere de arestare pe numele celei mai cunoscute femei din politica românească.

"Perchezițiile de astăzi, la 4 ani și jumătate de la Gala Bute, sunt inutile procedural și sunt, de fapt, dovada urmărilor dezvăluirilor pe care le-am făcut vineri despre generalul SRI, Florian Coldea. Vor să mă decredibilizeze, îngropându-mă în dosare. Voi continua însă să spun ceea ce stiu despre omul care vrea sa controleze România prin folosirea secretelor tuturor, generalul Coldea de la SRI", scria Elena Udrea pe pagina sa de Facebook în urmă cu două zile.

Citeşte şi: Elena Udrea continuă seria ameninţările pe Facebook: Vor să mă decredibilizeze, să mă îngroape în dosare

De altfel, în spaţiul public au apărut încă de marţi informaţii că vor apare şi alte dosare în care este implicată protejata fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.

”Elena Udrea este încolțită din toate părțile. Va fi arestată 100%. Numele ei o să apară și în alte dosare. Mai are bube, astea nu sunt toate”,  spunea o sursă din cadrul SRI pentru ştiripesurse.
Care sunt acuzaţiile în cel mai nou dosar al Elenei Udrea
- trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea);

- trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România);

- trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România);

- trafic de influență;

- spălare de bani;

- fals în declarații de avere.

- spălare de bani;

 

Tag-uri: DNA, elena udrea, sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ