Elena Udrea se înfundă singură: Kovesi nu a acţionat pentru că era Băsescu preşedinte

| 04 feb, 22:07

Elena Udrea a fost intrebata miercuri daca anchetarea sa a fost amanata din cauza faptului ca Traian Basescu era presedinte si ea se afla sub protectia sa.

"Ar fi foarte rau daca ar fi asa. Ar certifica ce am spus eu ca domana Kovesi si domnul Coldea sunt oameni care au actionat politic daca s-au temut sa ma cheme din cauza asta", a raspuns Udrea la TVR.

Ea ii reproseaza Laurei Codruta Kovesi ca a fost ceruta arestarea sa fara sa fi fost audiata, intrebata in legatura cu acuzele din dosarul Gala Bute.

"Cer direct arestarea mea - 3 cereri de arestare in 2 ore. Cine a mai pomenit asa ceva? Nu puteai macar sa ma intrebi ce parere am despre acuzatii? Nu m-au intrebat nimic 4 ani de zile", a spus Elena Udrea.

Ea a reprosat de asemenea parlamentarilor, jurnalistilor, reprezentantilor societatii civile ca nu ridica intrebari in legatura cu acuzele pe care ea le aduce generalului Coldea, ea considera ca acestia se tem de influenta sefului SRI, sau mai rau, ar fi controlati de acesta.

Reacţia HALUCINANTĂ a lui Mircea Badea după ce Elena Udrea a dezvăluit că şi Oreste ar fi primit bani de la ea

"E si asta o arta sa conduci din umbra si sa nu stie nimeni nimic. E influent prin relatia pe care o are cu Kovesi", a mai spus Udrea despre Coldea la TVR.

Intrebata de ce Traian Basescu nu face nimic si o lasa acums a se lupte singura - Udrea a raspuns: "Traian Basescu va face ce crede de cuviinta. Eu am inceput acest razboi stiind ca ce spun e adevarat".

Ruxandra Dragomir: Traian Băsescu se va înscrie în PMP

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ