Reacţia HALUCINANTĂ a lui Mircea Badea după ce Elena Udrea a dezvăluit că şi Oreste ar fi primit bani de la ea

| 04 feb, 20:55

Printre numele vehiculate de Elena Udrea că ar fi primit bani de la ea se numără "Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea de la PSD, dl Oreste Teodorescu, Maestrul...".

Mircea Badea a reacţionat însă într-un mod ironic când a descoperit că fostul său prieten, acum duşman, Oreste Teodorescu, a luat bani de la Elena Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea dezvăluie numele unor jurnalişti şi politicieni care i-ar fi cerut bani

"Bani?!?!?! Cum bani?!?!? Noooo!!!!! Bani!?!?!?!? Pai si neamul, patria, Arsenie Boca, uniti salvam, top zece beneficii ale patrunjelului?!!? Cum bani?!?!!? Nooooooo!!!!!!!", a postat Mircea Badea pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Dinu Pescariu: Elena Udrea a cerut jumătate de milion de euro să mă scape de dosare

Elena Udrea a declarat că va face dezvăluiri incendiare despre oamenii din politică sau presă care s-au finanţat din banii unor persoane acuzate de încălcarea legii şi acum expun la televizor "teorii despre justiţie, stat de drept sau corectitudinea politicienilor".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 feb, 10:32
dan
candva oreste vorbea la relitatea tv,imediat dupa alegerile prezidentiale,despre Mircea Badea ,ca s-a dus la antene pt bani (care iar fi luat mintile)...........acum se dovedeste ca el practic era o prostituata ieftina!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ